Салат з моркви, петрушки і селери
Опубликованно 06.05.2018 20:45
Салат з моркви, петрушки і селери багатий вітамінами і корисний для травлення. Його рецепт актуальне у будь-який час року, так як навіть взимку ви з легкістю знайдете всі необхідні для його приготування овочі. Використовуйте цей салат як доповнення до основних страв. Інгредієнти: Морква 2 штуки Корінь петрушки 1 штука Корінь селери 1/4 штуки Цибуля 1 штука Зелень петрушки за смаком Сіль за смаком Цукор за смаком (і за бажанням) Оцет за смаком (і за бажанням) Йогурт натуральний і густий, можна замінити сметаною за смаком
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Терка, салатниця, ложка. Приготування: Крок 1: чистимо овочі.
Коренеплоди очистіть від шкірки і гарненько промийте. Зелень простий промийте і обсушіть. Цибулю очистіть від лушпиння. Крок 2: трьом овочі.
Петрушку, селеру і моркву натріть на середній терці.Цибулю наріжте маленькими кубиками і додати до інших овочів. Крок 3: нарізаємо зелень.
Зелень петрушки дрібно наріжте ножем. І додайте до інших інгредієнтів. Крок 4: змішуємо салат з моркви, петрушки і селери.
Змішайте всі овочі.
Додайте за смаком цукор, сіль, оцет і натуральний йогурт або сметану (це все справа смаку).
Добре перемішайте, щоб салат просочився заправкою, а цукор і сіль розійшлися. Крок 5: подаємо салат з моркви, петрушки і селери.
Салат з моркви, петрушки і селери подавайте як холодненької закуски. Особливо смачно з м\'ясними стравами.Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– У пісному варіанті страви салат заправляється нерафінованою олією.
Категория: Новости