Кекси зі шпинатом і беконом
Опубликованно 07.05.2018 10:33
Кекси зі шпинатом і беконом — це апетитна закуска. Кекси мають яскравий, смачний колір і досить легкі, особливо враховуючи, що це все ж випічка. Приготуйте їх на полудень або на сніданок у вихідний день, щоб не поспішаючи насолодитися смаком апетитно-зелених кексів. Інгредієнти: Яйця 2 штуки Сметана 140 грам Йогурт 60 грам Сир 100 грам Цибуля зелена 1 штука Шпинат заморожений 200 грам Борошно 120 грам Розпушувач для тіста 1 чайна ложка Сіль за смаком Перець за смаком Бекон (тонкі скибочки) 12 штук
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Формочки для кексів, тарілка, терка, ложка, сито. Приготування: Крок 1: замішуємо тісто.
Шпинат розморозьте, киньте в сито і відіжміть, щоб злити зайву рідину.Яйця збийте до піни, потім додайте сіль, перець, сметану і йогурт. Добре все перемішайте. Додайте шпинат і дрібно нарізаний зелений лук.
Натріть сир і знову все дуже ретельно перемішайте, щоб маса стала однорідною.
Додайте борошно і розпушувач для тіста.
Продовжуйте заважати, поки у вас не вийде однорідне рідке, як сметана, тісто. Крок 2: формуємо кекси.
У формочки для кексів на краю покладіть скибочки бекону. По два в кожну форму, щоб закрити бортики по всій ширині.
З допомогою ложки всередину викладіть тісто приготоване раніше, заповнивши форми рівно до того ж місця, що і скибочки бекону. Крок 3: запікаємо кекси зі шпинатом і беконом.
Розігрійте духовку до 170 градусів і відправте в неї кекси на 25-30 хвилин. Готовність перевіряйте зубочисткою.Кекси легко виймаються з форми. Подавати їх можна як гарячими, так і холодними. Крок 4: подаємо кекси зі шпинатом і беконом.
Кекси зі шпинатом і беконом — це та сніданок і полуденок, і закуска на вечірку, і легкий перекус. Завдяки своєму оригінальному зовнішньому вигляду і смаку, зі столу кекси зникають вмить.Приємного апетиту!
Категория: Новости