Шиш-кебаб з курки
Опубликованно 12.05.2018 16:33
Шиш-кебаб з курки — це курячий шашлик, приготований по турецькому рецептом. Не знаю, наскільки рецепт далеко відійшов від класичного, але курка, приготована за нього, виходить неймовірно смачною. Рекомендую! Інгредієнти: Основні Філе курки 700 грам Масло вершкове 1 кубик М\'ята кілька свіжих листочків Для маринаду Паста томатна 1 столова ложка Паста з перцю 1 столова ложка Чабер за смаком М\'ята сушена 1/2 чайної ложки Пластівці чилі 1/2 чайної ложки Перець чорний 1/4 чайної ложки Сік лимонний 2 столові ложки Олія рослинна 10-15 столових ложок Сіль за смаком
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Ніж, шампури, тарілка, мангал або гриль (електричний). Приготування: Крок 1: маринуємо курку.
Куряче філе наріжте шматочками середнього розміру.В тарілці змішайте всі необхідні для приготування маринаду інгредієнти. Олія рослинна додавайте в саму останню чергу, додайте його рівно стільки, щоб зробити маринад досить рідким.Покладіть шматочки курячого філе в маринад, дуже ретельно змішайте, накрийте і залиште на 4 години або на ніч. Маринуватися курка повинна в холодильнику. Крок 2: смажимо шиш-кебаб з курки.
Вийміть шматочки курки з маринаду і надіньте їх на шампури. Викладіть на тарілку і дайте полежати при кімнатній температурі протягом 15-30 хвилин.
Нагрійте мангал або гриль, дивлячись на чому ви будете готувати шиш-кебаб (звичайно, на вугіллі смачніше). Викладіть шампури з куркою і смажте їх, перевертаючи, протягом 3-4 хвилин. Курка, а тим більше філе, готується дуже швидко, тут важливо не пересушити.Перекладіть готовий шиш-кебаб на тарілку і не поспішаючи промажте його вершковим маслом. Крок 3: подаємо шиш-кебаб з курки.
При подачі посипте шиш-кебаб з курки свіжими листям м\'яти і полийте його злегка лимонним соком. Подавайте з гарніром зі свіжих овочів або зелені.Приємного апетиту!
Категория: Новости