Салат з печеного буряка з козячим сиром
Опубликованно 13.05.2018 03:57
Салат з печеного буряка з козячим сиром — це найкращий салат у світі! Він смачний, ситний і корисний, а до того ж дуже вишуканий і незвичайний. Цікаве поєднання смаку, яке сподобається не кожному, але якщо ви любите щось таке, то готуйте сміливо! Інгредієнти: Для салату Буряк 1 кілограм Горіхи волоські 100 грам Сир козячий 150 грам Рукола 100 грам Для заправки Олія оливкова 4 столових ложки Мед 1 столова ложка Гірчиця французька 1 чайна ложка Сіль за смаком Перець за смаком
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Фольга, ніж, дошка, піала, салатниця. Приготування: Крок 1: запікаємо буряк.
Буряк як слід промийте, пройшовшись по ній губкою або щіткою. Загорніть її потім у фольгу. Якщо буряків кілька загорніть кожну окремо. І відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин або до м\'якості (перевіряйте зубочисткою).Після запікання дайте овочу охолонути. Крок 2: готуємо заправку.
В піалі або невеликій тарілці змішайте всі необхідні для приготування соусу інгредієнти до однорідності. В залежності від ваших уподобань ви можете змінювати співвідношення інгредієнтів, роблячи соус більш пряним або солодким. Крок 3: збираємо салат.
Наріжте остиглу і очищену буряк скибочками. Викладіть її красиво на тарілку. Зверху викладіть тонкі скибочки сиру. Розкришите волоські горіхи і насипте їх поверх сиру.Надішліть всі разом в розігріту духовку і запікайте при 160 градусах протягом 10 хвилин (не більше, щоб горіхи не згоріли, а сир не розплавиться зовсім). Крок 4: заправляємо салат з печеного буряка з козячим сиром.
Теплий салат з печеного буряка полийте зверху соусом і подавайте до столу, прикрасивши зверху руколою.Увага: ні в якому разі не запікайте салат разом з руколою, зелень померхне і стане некрасивою і несмачною. Крок 5: подаємо салат з печеного буряка з козячим сиром.
Салат з печеного буряка з козячим сиром — це чудова закуска на святковий стіл або приємне доповнення до повсякденного вечері. Смачно, легко і корисно!Приємного апетиту!
Категория: Новости