Реберця з медом і соєвим соусом
Опубликованно 14.05.2018 02:45
Реберця з медом і соєвим соусом — це запечені мариновані реберця. Завдяки меду зверху м\'яса виходить глазур, а це дуже смачно і апетитно! Рецепт простий до неподобства! Тільки ребра треба маринувати заздалегідь, краще з вечора. Інгредієнти: Ребра свинячі 4 шматки Соус соєвий 200 мілілітрів Мед 3 столових ложки Часник 2 зубчики
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
деко для запікання, пензлик, тарілка Приготування: Крок 1: маринуємо ребра.
Змішайте соєвий соус з медом і подрібненим часником.Ребра повинні бути розморожені, промиті і обсушены.Помістіть ребра в тарілку і змастіть їх як слід маринадом, щоб вони були повністю покриті їм. Накрийте кришкою або плівкою і відправте ребра в холодильник на ніч. Або, якщо будете готувати на вечерю, замаринуйте м\'ясо вранці. Крок 2: запікаємо реберця з медом і соєвим соусом.
Перекладіть ребра на деко так, щоб вони не накладалися один на одного. Залишився в тарілці маринад зберегти.Запікайте ребра в розігрітій до 220 градусів духовці протягом 40 хвилин або поки верх ребер не зарум\'яниться і не покриється карамельною скоринкою. Іноді покривайте ребра зверху маринадом, змащуючи пензликом. Крок 3: подаємо реберця з медом і соєвим соусом.
Реберця з медом — відмінна ідея для вашого вечері. В якості гарніру до них хороша буде запечена гарбуз, вона підтримає солодкість страви. Але або запечена картопля батат будуть нітрохи не гірше.Приємного апетиту!
Категория: Новости