Кофта на грилі
Опубликованно 22.05.2018 01:15
Кофта на грилі — це запечений на шпажках м\'ясний фарш, приправлений різноманітними ароматними спеціями. Готувати можна вдома, якщо є гриль, але краще все ж на свіжому повітрі, так вийде набагато апетитніше. Інгредієнти: Кофта Свинина (м\'якоть) 600 грам Часник 2 зубчики Цибуля червона 1 штука Орегано 1 столова ложка Кмин 1 чайна ложка Коріандр 1 чайна ложка Кориця 1/2 чайної ложки Імбир 1/2 чайної ложки Перець 1 чайна ложка Перець кайенский 1/4 чайної ложки Нарізана Петрушка 2 столові ложки Сіль за смаком Соус Грецький Йогурт 1 стакан Часник 1 зубчик М\'ята свіжа-за смаком Сік 1/4 лимона Цедра лимона за смаком Сіль за смаком Перець за смаком
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Шпажки, блендер, тарілка, гриль. Приготування: Крок 1: готуємо фарш.
У блендері подрібніть свинину. Потім додайте часник і цибулю, знову подрібніть вже всі разом. Насипте зелень і ще раз збийте блендером.Перекладіть фарш в миску і додайте всі зазначені в переліку інгредієнтів спеції. Добре перемішайте і приберіть в холодильник на 1 годину.У той же час вимочіть дерев\'яні шпажки в холодній воді протягом щонайменше 15 хвилин, щоб вони не горіли.Охолоджене м\'ясо сирими руками розділіть на 6 частин і сформуйте з кожної ковбаску. Наколіть ковбаски на шпажки. Крок 2: готуємо кофта на грилі.
Розігрійте гриль, змастіть маслом і викладіть з фаршу ковбаски. Готуйте протягом 10 хвилин, приблизно, акуратно перевертаючи. Час готування залежить від того, як вам більше подобається. Крок 3: готуємо соус.
Змішайте для приготування соусу грецький йогурт з лимонним соком, цедрою, сіллю, подрібненим часником, дрібно нарубаної м\'ятою і перцем. Трохи охолодіть перед подачею. Крок 4: подаємо кофта на грилі.
Кофта, приготована на грилі, подається з соусом з йогурту і шматочками свіжих огірків. Це дуже смачне м\'ясне блюдо. Ідеальний варіант для сезону шашликів.Приємного апетиту!
Категория: Новости