Печиво лимонне "Овечки"
Опубликованно 25.05.2018 17:30
Печиво лимонне "Овечки" виходить крихким, тане в роті і дуже солодким! Готується все дуже просто, так що якщо ви ніколи раніше не пекли печиво, сміливо починайте з цього рецепту. Зрозуміло, форма випічки може бути будь-яка, на смак це ніяк не відбивається. Інгредієнти: Борошно пшеничне (тип 405) 600 грам Масло вершкове або маргарин-300 грам Цукрова пудра 150 грам Жовтки 3 штуки Екстракт лимона 1 чайна ложка Цедра лимона за смаком Сіль 1 щіпка Розпушувач для тіста 1 щіпка
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Міксер, тарілка, качалка, формочки для тіста, пергамент для випічки. Приготування: Крок 1: замішуємо тісто.
Наріжте масло або маргарин кубиками, додайте цукрову пудру. Масло або маргарин має бути кімнатної температури.
Збийте міксером масло або маргарин з цукровою пудрою.
Додайте терту лимонну цедру і екстракт лимона. Знову все збийте міксером.
По одному додайте яєчні жовтки, добре перемішуючи масу після кожного.
І в самому кінці просійте борошно з сіллю і розпушувачем, а потім додайте її до загальної маси і знову збийте міксером. Крок 2: вирізаємо печиво.
Скачайте замішане тісто в кулю, а потім качалкою розкачайте в пласт товщиною 3 міліметри. Розгортайте на стільниці притрушенной борошном. І не одразу все тесту, а відрізаючи по шматку, так зручніше.
Спеціальною формочкою вирізуйте з тіста печиво. У мене овечки.Залишки тесту після вирізання відправляються до спільної купи, а після знову розкочуються. Крок 3: запікаємо печиво лимонне.
Розстеліть пергамент і складіть на нього вирізане тісто.
Розігрійте духовку до 190 градусів і запікайте в ній печиво протягом 10-12 хвилин до рум\'яного кольору. Час випічки залежить від товщини печива, тому краще стежити і ловити момент, коли воно підрум\'яниться. Крок 4: подаємо печиво лимонне.
Перед подачею до столу печиво треба охолодити до кімнатної температури.
За бажанням можна прикрасити овечок різнобарвною глазур\'ю.Приємного апетиту!
Категория: Новости