Рулет зі свинини і курки


Опубликованно 27.05.2018 21:15

Рулет зі свинини і курки

Рулет зі свинини і курки — смачна домашня заміна покупної шинки або вареної ковбаси. Прекрасно виглядає на столі, відмінно підходить для приготування бутербродів і закусок. А готується надприродно просто! Інгредієнти: Куряче філе 400 грам Свинина (вирізка) 1 кілограм Зелень сушена за смаком Спеції для птиці за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Ніж, нитка, молоточок для м\'яса, духовка, деко для запікання, тарілка, фольга. Приготування: Крок 1: готуємо свинину.

Надріжте шматок свинини так, щоб його можна було розгорнути і перетворити в тонкий пласт. Якщо надрізів вийшло не так багато, можна м\'ясо злегка відбити молоточком.Посипте сухою зеленню і сіллю з перцем. Крок 2: готуємо курку.

Куряче філе (грудка вийде більш дієтичної, ніж стегно) наріжте тонкими шматочками, змішайте зі спеціями гарненько. Крок 3: звертаємо м\'ясо в рулет.

Викладіть курку зі спеціями на шматок м\'яса, поклавши більше до центру. Поверніть свинину в щільний рулет. А щоб він не розгорнувся, обв\'яжіть мотузкою. Після загорніть у фольгу і відправте в холодильник замаринуватися. На ніч або на 4 години мінімум. Крок 4: запікаємо рулет зі свинини і курки.

Перекладіть у форму для запікання, влийте склянку води і накрийте кришкою. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 1,5 години.За кілька хвилин до закінчення готування зніміть кришку, злийте бульйон і дайте рулету трохи підрум\'янитися зверху.Після приготування приберіть рулет зі свинини і курки в холодильник, щоб він охолов. Крок 5: подаємо рулет зі свинини і курки.

Рулет зі свинини і курки наріжте тонкими скибочками і подавайте так само як подавали б шинку або ковбасу. Тобто готуйте бутерброди, їжте з соусом, додайте в піцу і т. п.Приємного апетиту!



Категория: Новости