Секретна основа для піци, яка Не додасть вам зайвих кілограмів


Опубликованно 28.05.2018 05:06

Секретна основа для піци, яка Не додасть вам зайвих кілограмів

Сьогодні готуємо неймовірно соковиту смачну піцу на основі кабачкового тесту. Піца з кабачків — це чудовий літній варіант ситного сніданку або вечері. Кабачкова запіканка з ковбасою, на ваш смак. Хороша і в гарячому, і в холодному вигляді, а начинка може бути будь-яка. Інгредієнти: Яйце 2 шт. Борошно 3 ст. л. з гіркою Розпушувач 1 ч. л. Сіль 1/4 ч. л. Часник 2 зубки Сир 250 грам Соус томатний за смаком Ковбаса 100 грам за смаком Кабачки 500 грам

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

духовка, форма розмір 25 на 25 Приготування:

Крок 1.

Кабачки натерти на середній тертці. При необхідності очистити від шкірки і насіння. Трохи присолити і через 10 хвилин ретельно відцідити сік, що виділився. Подрібнити часник і зелень. Бринзу і 50г твердого сиру натерти на середній тертці. З\'єднати віджаті кабачки, яйця, зелень і часник, сіль, спеції. Борошно змішати з розпушувачем, додати до яєчно-кабачкової маси. Крок 2.

Замісити густе тісто. Крок 3.

Викласти його в ємність для запікання, яку попередньо змастити маслом і присипати борошном. Запекти при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин. За цей час приготувати начинку: ковбасу нарізати кубиками, залишився сир натерти на крупній тертці. Крок 4.

Для томатного соусу змішати воду і томатну пасту, додати цукор, сіль, перець, італійські трави за смаком. Запечений кабачковий корж змастити томатним соусом, зверху викласти ковбасу і сир. Відправити в гарячу духовку (180-200 градусів) ще на 15 хвилин.



Категория: Новости