Картопляні галушки з фаршем
Опубликованно 30.05.2018 19:48
Картопляні галушки з фаршем — відмінна ідея для вечері, трудомістка, але всі ваші зусилля будуть коштувати того. Блюдо виходить просто чудовим! І на мій смак його навіть доповнювати нічим не треба. Інгредієнти: Для галушок Картопля сира 15 штук Картопля варена 5 штук Цибуля ріпчаста 1 штука Сіль за смаком Перець за смаком Крохмаль картопляний опціонально Для начинки Фарш мясний 500 грам Яйце 1 штука Часник 2 зубчики Майоран 1 чайна ложка Сіль за смаком Перець за смаком Цибуля 1 штука Масло рослинне для смаження Для подачі Цибуля 1-2 штуки Бекон копчений за смаком Масло рослинне для смаження
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Толкушка, блендер, марля, сковорода, лопатка, каструля, ніж кухонний, дошка обробна. Приготування: Крок 1: готуємо начинку.
На гарячій сковороді обсмажте в олії дрібно нарізану цибулю з часником до м\'якості, не до золотистого кольору, а саме до м\'якості.Додайте цибулю з часником в м\'ясний фарш, додати яйце, приправте за смаком сіллю, перцем і майораном. Добре перемішайте, щоб маса стала однорідною. Крок 2: готуємо картопляне тісто.
П\'ять картоплин зваріть, остудіть, очистіть і подрібніть товкачем або блендером. Ще 15 картоплин очистіть і подрібніть сирими, подрібніть блендером або натріть, а після відіжміть з допомогою щільної марлі.Змішайте варену і сиру картоплю, додайте подрібнену цибулю, сіль, перець і крохмаль. Крохмалю додавайте стільки, скільки достатнього для того, щоб у вас вийшло досить липке, однорідне тісто, яке тримає форму.Мокрими руками отщипывайте шматочки картопляного тіста і формуйте з них коржики, всередину кожної кладіть начинку з фаршу і залепляйте краю. По черзі сформуйте всі галушки. Крок 3: варимо картопляні галушки з фаршем.
Підсмажте на невеликій кількості олії цибулю з копченим беконом до золотистого кольору. Візьміть трохи залишилося після смаження жиру і додайте у воду. Закип\'ятіть і акуратно опустіть туди картопляні галушки з фаршем. Варіть протягом 30 хвилин в помірно киплячій воді. Крок 4: подаємо картопляні галушки з фаршем.
Викладіть гарячі картопляні галушки з фаршем в тарілку і посипте їх зверху смаженим беконом з цибулею і поливши жиром зі сковорідки.
Це ситне основне блюдо, яке не потребує чогось ще. Хіба що мариновані овочі або салат з капусти буде дуже до речі.Приємного апетиту!
Категория: Новости