Домашня піца «ЯК Я ЛЮБЛЮ». Смачніше, ніж в улюбленій піцерії
Опубликованно 02.06.2018 01:21
Я дуже люблю піцу. Перепробувала багато рецептів і визначила для себе, що піца саме за цим рецептом «як я люблю». Не використовую в піці майонез і кетчуп. Замість кетчупу змащую основу домашнім томатним соусом, мені здається саме тому вона виходить надзвичайно смачною і ароматною, смачніше, ніж в будь-піцерії. Інгредієнти: Тісто для піци для 2 штук Шинка 200 г Оливки чорні 280 г Італійські трави( сухі) 1 ч. л. Соус томатний 10 ст. л. Сир 200 г
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар: Приготування:
Кроки приготування:
1. Хочу зауважити, що всі інгредієнти розраховані на 2 піци. Одну частину тіста кладемо на лист, покритий пергаментним папером і злегка змащений маслом і руками розподіляємо його по колу діаметром 30 див.
2. Змащуємо томатним соусом, залишаючи краї не зворушеним.
3. Посипаємо сухими італійськими травами і натираємо трохи сиру
4. Наступним шаром викладаємо шинку, нарізану смужками.
5. Викладаємо оливки і рясно посипаємо натертим сиром.
6. Поміщаємо піцу в духовку на температуру 190 градусів на 15-20 хвилин в залежності від духовки.
Категория: Новости