Шашлик із курячого філе
Опубликованно 03.06.2018 09:15
Шашлик із курячого філе завжди виходить ніжним, смачним і ароматним. Лимон надає легку кислинку, йогурт обволікає кожен шматочок, роблячи його соковитим і м\'яким. За вами залишиться тільки не перетримати шашлик, а все інше зробить маринад. Інгредієнти: Філе куряче 500 грам Сіль 1 чайна ложка Йогурт натуральний 2 столові ложки Часник 2 зубчики Орегано свіжий подрібнений 1 столова ложка або 1,5 сухого Перець чорний 1/8 чайної ложки Сік лимонний 1 чайна ложка Олія оливкова 1 столова ложка Лимон 2 штуки
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Тарілка, ніж, ложка, шпажки, гриль або мангал. Приготування: Крок 1: маринуємо філе.
Куряче філе повинно бути розморожено при кімнатній температурі, потім нарізано на великі кубики і змішане з сіллю і перцем.Перекладіть курку на тарілку, додайте масло, нарізану часник і нарізане орегано, лимонний сік і натуральний йогурт.
Гарненько перемішайте і залиште маринуватися протягом 30 хвилин або, найбільше, години. Довше не потрібно, курка дуже швидко просочується спеціями.В цей же час поставте вимочуватися дерев\'яні шпажки в холодній воді. Крок 2: нанизуємо на шпажки.
На шпажки наколіть шматочки маринованого курячого філе, чергуючи його з тонкими часточками лимона (скласти навпіл при наколюванні). Крок 3: готуємо шашлик із курячого філе.
Розігрійте гриль і змастіть грати невеликою кількістю масла, а зверху покладіть шашлик із курячого філе і беріться за його смаження.
Курка смажиться дуже швидко, як тільки вона стане рум\'яною, значить готова. Не тримайте довго, щоб не пересушити філе, м\'ясо повинно залишитися соковитим. Крок 4: подаємо шашлик із курячого філе.
Подавати шашлик із курячого філе найкраще з легким сметанним соусом. Курка — це приголомшливо ніжне м\'ясо, яке в поєднанні з йогуртовим маринадом стає особливо смачним.Приємного апетиту!
Категория: Новости