Тартар з лосося та авокадо
Опубликованно 10.06.2018 04:00
Тартар з лосося та авокадо — це свіжі огірки, солона риба і маслянистий авокадо, все прикрашено спеціями і подано в кращому вигляді. Насолоджуйтесь! Інгредієнти: Лосось слабосоленої 200 р. Авокадо 1 шт. Цибуля червона (невеликого розміру) 1/5 шт. Каперси 1 ч. ложка Свіжий огірок-1 шт. невеликого розміру за смаком Сік лимона 1 ст. ложка Оливкова олія 1 ст. ложка
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
дошка, миска, форма для салатів Приготування:
Крок 1.
Огірок очистити, розрізати вздовж і прибрати ложкою все насіння, нарізати дрібними кубиками. Крок 2.
Цибулю, каперси, рибу нарізати дрібними кубиками. Крок 3.
Авокадо очистити, нарізати маленькими кубиками і полити лимонним соком. Крок 4.
Соус: змішати оливкову олію і 1 ст. ложку лимонного соку. Крок 5.
Цибулю, каперси, огірок, рибу і полити соусом, перемішати. Крок 6.
Викладати тартар у два шари перший шар викладаємо авокадо, другий шар риба з овочами. Зверху можна прикрасити тонкими смужками огірка, пір\'ям зеленого лука і каперсами.
Категория: Новости