Салат з кускусом, моцарелою, шпинатом і помідорами черрі
Опубликованно 23.06.2018 08:45
Салат з кускусом, моцарелою, шпинатом і помідорами черрі — прекрасна ідея для весняного обіду. Легкий, смачний і дуже корисний салат виходить. Я подаю його як самостійну страву. Кількість інгредієнтів не вказано на одну персону. Інгредієнти: Кускус 50 грам Сир Моцарела 30 грам Олія оливкова 1 чайна ложечка Оцет бальзамічний 1/2 чайної ложки Трави прованські 1 чайна ложка Шпинат свіжий 40 грам Помідори черрі 100 грам Часник 1 зубчик
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Салатниця, тарілка, ніж, дошка, ложка. Приготування: Крок 1: заварюємо кускус.
Кускус пересипте в глибоку тарілку і залийте гарячою водою, накрийте кришкою і дайте крупі заваритися протягом пари хвилин.
Необхідна кількість води і точний час готування краще подивіться на упаковці вашого кускуса.Подрібніть часник і додайте його в приготований кускус. Перемішайте. Крок 2: нарізаємо сир і помідори.
Промийте, обсушіть і наріжте шпинат. Дрібно не потрібно, достатньо розрізати кожен листочок на 2-3 частини.Моцарелу наріжте кубиками невеликого розміру.Помідори черрі промийте і просто розділіть на половинки ножем. Крок 3: змішуємо з кускусом салат, моцарелою, шпинатом і помідорами черрі.
Змішайте в окремій чашці олію, бальзамічний оцет, прованські трави, сіль і перець. Гарненько збийте виделкою до однорідності.У салатницю покладіть шпинат, кускус, сир і помідори, полийте заправкою, перемішайте і подавайте до столу. Крок 4: подаємо салат з кускусом, моцарелою, шпинатом і помідорами черрі.
Подавайте салат з кускусом, моцарелою, шпинатом і помідорами черрі відразу ж після приготування, поки зелень не встигла розкиснути від заправки. В іншому випадку заправляйте салат тільки перед самою подачею.Приємного апетиту!
Категория: Новости