Яблучна шарлотка
Опубликованно 28.06.2018 00:09
Шарлотка — пиріг з яблуками. У чому секрет популярності шарлотки? По-перше, неповторний яблучний смак — ніжний і ароматний. По-друге, доступні інгредієнти, які завжди є в будинку або в найближчому магазині. По-третє, час приготування — його потрібно зовсім небагато, 35-40 хвилин і на вашому столі з\'явиться справжній десерт — яблучна шарлотка. Інгредієнти: Лимон 1 шт. Апельсин 1 шт. Цукор 1 стакан Борошно 1 склянка Розпушувач для тіста 7 гр. Яйце 3 шт. Сіль 1/2 ч. ложки Сік лимона 1 шт. Вершкове масло 50 гр. Яблука-5 шт.
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
миска, вінчик для збивання, духовка, форма для випічки, дошка Приготування:
Крок 1.
Яйця збити віночком, додати цукор, сіль і добре перемішати. Крок 2.
Додати просіяне борошно і розпушувач тіста, вимісити однорідне тісто. Крок 3.
Яблука очистити від шкірки і насіння, нарізати на 8 частин, додати яблука лимонний сік, цедру 1 апельсина і 1 лимона. Крок 4.
Дно форми для випічки застелити кулінарним папером, змастити дно і борти форми вершковим маслом. Крок 5.
Викласти в один шар яблук, зверху на яблука викласти половину тіста, потім викласти залишилися яблука і зверху закрити тістом, що залишилося. Закрити форму плівкою і дати постояти 10 хвилин. Крок 6.
Розігріти духовку до 180 градусів і випікати шарлотку 30-40 хвилин, перевірити готовність шарлотки можна дерев\'яною паличкою, проткнути і подивитися, паличка повинна бути сухою.Приємного апетиту!
Категория: Новости