Крем-суп з моркви
Опубликованно 04.07.2018 00:30
Крем-суп з моркви — легкий овочевий суп з ніжної кремової консистенції. Готується просто, навіть елементарно. Для мене це традиційний суп для міжсезоння, коли організму не вистачає вітамінів. А яскравий колір супу радує око! Інгредієнти: Морква 800 грам Картопля 6 штук Корінь пастернаку 1 штука Селера (корінь) 1 шматочок Цибуля 1 штука Цибуля зелена 1 пучок Масло вершкове 1 шматочок Перець болгарський червоний 1 штука Сметана 2-3 столових ложки Перець за смаком Сіль за смаком Спеції за смаком
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Блендер, каструля, ніж, дошка, сковорідка, лопатка. Приготування: Крок 1: варимо овочі.
Морква, картопля, пастернак і селеру очистити від шкірки і наріжте невеликими шматочками. Покладіть овочі в каструлю і залийте водою. Додайте універсальну приправу для супу і поставте варитися на середній вогонь до готовності. Крок 2: смажимо цибулю.
Коли овочі будуть майже готові, посмажте на маслі дрібно нарізаний зелений і ріпчасту цибулю. Смажте до м\'якості буквально пару хвилин. Крок 3: додаємо смажену цибулю в суп.
Коли овочі стануть м\'якими, додайте смажену цибулю і шматочки болгарського перцю. І дайте супу прокипіти ще.Якщо бульйону виявиться занадто багато, злийте частину, щоб суп в результаті не вийшов дуже рідким. Крок 4: подрібнюємо все в блендері.
Зніміть суп з вогню і збийте його міксером до потрібної консистенції. Потім додайте сметану, перець і сіль, якщо треба. Знову все добре перемішати і можна подавати до столу. Крок 5: подаємо крем-суп з моркви.
Крем-суп з моркви подавайте гарячим. Додайте ще сметану і часникові грінки для хрускоту. Дуже смачно, легко і корисно.Приємного апетиту!
Категория: Новости