Глінтвейн
Опубликованно 07.07.2018 16:15
Холодними вечорами, цей напій наповнить будинок теплом і затишком. Інгредієнти: Червоне сухе вино 750 мл Апельсин 1 шт. Яблуко зелене 1 шт. Бадьян 3 шт. Кардамон 6 шт. 7 шт. Гвоздика Лавровий лист 3 шт. Кориця 2 палички Імбир 5 гр. Родзинки 10 шт. Лимонна трава 1 шт. Мед 2 ст. ложки Заварений чорний чай 150 мл. Коньяк 50 мл
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
каструля, дошка, ніж, плита Приготування:
Крок 1.
Апельсин і яблуко нарізати часточками. Крок 2.
Для спецій на столі розстеліть марлю невеликого розміру, укладіть на неї бадьян, кардамон, палички кориці, лавровий лист, шматочки імбиру, гвоздику, родзинки. Акуратно загорніть і перев\'яжіть ниткою так, щоб при варінні спеції не випали з вашого пакета. Крок 3.
У каструлю налийте вино і поставте на вогонь. У вино додати апельсин, яблуко, лимонну траву і приготовлений мішечок зі спеціями. Нагрійте до температури 50°С, додайте мед і розмішайте, потім додайте заварений чай і коньяк. Крок 4.
Увага! Глінтвейн не можна кип\'ятити, нагрійте його до температури 90°С і зніміть з плити. Крок 5.
Готовий глінтвейн бажано процідити і видалити з нього всі шматочки фруктів і спецій.Подавайте гарячим.
Категория: Новости