Вафлі на закуску
Опубликованно 17.07.2018 11:00
Ми звикли бачити вафлі виключно як десерт, але що якщо приготувати їх солодкими? Виходить дуже навіть смачно! Вафлі на закуску — це вафлі з начинкою з шинки, яєць і сиру. Відмінне частування для друзів і прекрасний перекус на швидку руку. Інгредієнти: Яйця 5-6 штук Шинка 4 скибочки Цибуля порей — шматочок Майонез за смаком Гірчиця за смаком Сіль за смаком Перець за смаком Вафлі 1 упаковка
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Терка, тарілка, ніж, ложка. Приготування: Крок 1: варимо яйця.
Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть від шкаралупи. І за вибором або натріть на тертці або дрібно наріжте. Крок 2: готуємо начинку.
Наріжте дрібними кубками шинку (можна замінити вареною ковбасою або копченим беконом при бажанні) і цибулю-порей (зелена частина). Додайте перець і посоліть.
Додайте майонез і гірчицю, щоб у вас вийшла пастоподібна суміш, досить густа, але при цьому не суха. Добре все перемішайте. Крок 3: кладемо начинку на вафлі.
На вафлю викладіть начинку і рівномірно розмажте, а другою накрийте зверху і злегка притисніть.
Ножем спершу розріжте вафлю на половинки.
А потім по діагоналі, щоб вийшли трикутники.Після приготування вафлі на закуску можна зберігати в холодильнику, але недовго. Так само можна взяти їх в дорогу, добре упакувавши. Крок 4: подаємо вафлі на закуску.
Вафлі на закуску — це просто і смачно. Можна легко приготувати багато порцій, щоб вистачило на велику компанію, а можна збагнути за п\'ятнадцять хвилин перекус для себе.Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– Щоб варені яйця добре чистилися, опустіть їх в киплячу воду, а після варіння добре охолодіть опустивши в холодну воду.
Категория: Новости