Курячі оладки з болгарським перцем


Опубликованно 20.07.2018 07:48

Курячі оладки з болгарським перцем

Курячі оладки з болгарським перцем готуються з рубленого курячого філе, воно відмінно поєднується із солодкуватими перцем, додайте спецій і у вас вийде просто чудове блюдо. Хрумкі, соковиті і дуже апетитні курячі оладки! Інгредієнти: Куряча грудка 1 штука Цибуля зелена жменю Часник гранульований 1 чайна ложка Томати вялені з базиліком 1 чайна ложка (нарізаних) Перець білий 1/2 чайної ложки Сіль 1/3 чайної ложки Паприка солодка 1 чайна ложка Щіпка чилі Майонез 2 столових ложки Яйця 2 штуки Перець болгарський червоний, жовтий і зелений по половинці кожного Крохмаль (кукурудзяний, картопляний) 3-4 столові ложки (можна замінити борошном)

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода, тарілка, ніж, дошка, столова ложка. Приготування: Крок 1: курку нарізаємо.

Курячу грудку очистіть від шкіри і кісток, наріжте м\'ясо невеликими кубиками і покладіть в глибоку тарілку. Крок 2: додаємо спеції.

Додайте до нарізаною курці в\'ялені томати, перець, чилі, сіль, часник і паприку. Наріжте на дрібні шматочки зелений лук і також додайте його в тарілку до курки. Крок 3: додаємо болгарський перець.

Болгарський перець наріжте кубиками невеликого розміру, додайте до м\'яса.Додайте курячі яйця і перемішайте. Крок 4: додаємо майонез і крохмаль.

Додайте майонез і добре все перемішайте, щоб маса вийшла однорідною.

Додайте крохмаль, але не весь відразу, а по ложці, щоб домогтися потрібної консистенції і не переборщити. Крок 5: смажимо курячі оладки з болгарським перцем.

Коли маса стане густою і однорідною, розігрійте в сковороді олію і ложкою викладайте в нього курячі оладки.

Смажте до золотистого кольору і хрусткої скориночки з обох сторін.

Після смаження викладіть оладки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Крок 6: подаємо курячі оладки з болгарським перцем.

Гарячі, ароматні курячі оладки з болгарським перцем подавайте разом з овочевим салатом з редису, свіжих огірків і зелені. Можна зі сметаною або тим же майонезом.Приємного апетиту!



Категория: Новости