Помідори «Пікантні». Мова проковтнете!
Опубликованно 20.07.2018 07:48
Приготування:
Отже, насамперед готуємо заправку. У блендері подрібнюємо часник, болгарський перець. Викладаємо в ємність, додаємо сюди цукор, перець, сіль, яблучний оцет, дрібно посічену зелень, рослинне масло, добре змішуємо. Заправка наша готова. Помідори розрізаємо на 4 частини. У півторалітрову банку складаємо шарами: спочатку помідори, потім заправку, а після знову помідори, і так до заповнення банки. Залишки заправки виливаємо в банку. Закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник на 12 годин, кожні 4 години струшуйте банку, так помідори рівномірно замаринуются.Через це час, пікантна закуска з помідорів готова!
Категория: Новости