Річний ягідний компот
Опубликованно 23.07.2018 20:24
Приготування: Крок 1: моєму ягоди.
Ягоди добре промийте і залиште в ситі, нехай стече зайва вода. Обірвіть обов\'язково всі гілочки і листочки, а самі ягоди переберіть.Ревінь промийте і наріжте на невеликі шматочки, приблизно по 2 см завтовшки. Крок 2: варимо річний ягідний компот.
Складіть ревінь і ягоди в каструлю, залийте водою і додайте спершу всього 3 столових ложки цукру. Помішуючи, доведіть до кипіння, коли компот закипить, варити ще протягом 3 хвилин, потім зніміть з вогню, трохи остудіть і додайте цукру до смаку. Крок 3: подаємо річний ягідний компот.
Річний ягідний компот можна подавати як гарячим, так і охолодженим. Це дуже смачний натуральний напій. Рекомендую спробувати!Приємного апетиту!
Категория: Новости