Шашлик з курки в майонезі
Опубликованно 24.07.2018 10:39
Шашлик з курки в майонезі — це безпрограшний варіант, завжди виходить смачним і соковитим! Легкий і простий маринад з майонезу і лимонного соку не дасть вашій курці пересушуватися, але треба все одно пам\'ятати про те, що такий шашлик зняти з вогню треба набагато раніше, ніж м\'ясний. Інгредієнти: Філе куряче 6 штук Сіль 1/2 чайної ложки Перець чорний мелений 1/2 чайної ложки Спеції для курки 1/2 чайної ложки Часник 1 зубчик Цибуля 1 штука (невеликого розміру) Майонез 1 і 1/2 їдальні ложки Сік лимонний 1-2 столових ложки
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Шпажки, тарілка, ніж, мангал або гриль. Приготування: Крок 1: куряче філе нарізаємо.
Куряче філе потрібно нарізати на кубики зі стороною 1,5-2 сантиметри.
Складіть все нарізане куряче філе в глибоку тарілку. Крок 2: маринуємо шашлик з курки в майонезі.
Додайте до курки сіль, перець, спеції і лимонний сік.
Натріть на дрібній тертці цибулю і часник. Додайте їх так само до курки.
Додайте майонез, все ретельно перемішайте, накрийте і залиште на пів години, а краще на всю ніч у холодильнику. Крок 3: смажимо шашлик з курки в майонезі.
Настроміть шматочки маринованого курячого філе на шпажки і розігрійте гарненько гриль.
Готуйте буквально протягом 5-8 хвилин. Якщо ви не впевнені в готовності шашлику, просто зніміть один шматочок з шампура і розріжте його. Якщо всередині м\'ясо сире, продовжуйте готувати його. Але будьте уважні і не пересушите. Крок 4: подаємо шашлик з курки в майонезі.
Шашлик з курки подавайте гарячим разом з печеною картоплею та салатом із свіжих овочів. Пальчики оближеш!Приємного апетиту!
Категория: Новости