Салат «Цезар» з руколою
Опубликованно 25.07.2018 10:48
«Цезар» з руколою трохи відрізняється від класичного, для мене це просто один з варіантів його приготування. Можливо, для когось це груба кулінарна помилка, але ось що я вам скажу. Виходить дуже смачно! Рекомендую спробувати! Інгредієнти: Для салату Філе куряче 1 штука Сіль за смаком Перець за смаком Прованські трави за смаком Рукола 70 грам Грінки (сухарики) часникові 2 жмені Пармезан за смаком Масло рослинне для смаження курки Для соусу Майонез 3 столових ложки Гірчиця столова ложка (без гірки) Часник 3 зубчики Сіль за смаком Перець за смаком
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Сковорода, лопатка, ніж, дошка, тарілка. Приготування: Крок 1: готуємо курку.
Ретельно промийте куряче філе і обсушіть. Наріжте м\'ясо на дрібні кубики, приправити його сіллю, перцем і прованськими травами. Після обсмажте до готовності на сковороді з гарячим маслом.Дайте охолонути. Крок 2: готуємо заправку.
Рукколу промийте, обсушіть і покладіть на дно салатниці. Зверху висипте обсмажене куряче філе.В іншій тарілці (або чашці) змішайте майонез, гірчицю і дрібно нарізані зубчики часнику. Додайте солі і перцю.Отриману заправку вилийте в рукколу з куркою і перемішайте. Крок 3: додаємо сухарики і сир.
Додайте в салат грінки або сухарики (обов\'язково часникові) і тертий на крупній тертці пармезан (пластівцями вийде). Знову все ретельно перемішайте і відразу подавайте до столу.Важливо: сухарі і сир потрібно додавати в салат перед самою подачею. Крок 4: подаємо салат «Цезар» з руколою.
«Цезар» з руколою може бути як повсякденним, так і святковим салатом. Він безумовно дуже смачний.Приємного апетиту!
Категория: Новости