Кіш по-прованськи. Дуже ніжний і соковитий пиріг!


Опубликованно 26.07.2018 02:18

Кіш по-прованськи. Дуже ніжний і соковитий пиріг!

Приготування:

Кроки приготування: 1) Готуємо тісто, для чого борошно перетираємо з вершковим маслом, додаємо яйце. Вимішуємо тісто і відправляємо його в морозильну камеру. 2) Готуємо начинку, для чого обсмажуємо цибулю, кабачки і помідори. Солимо й додаємо дрібку прованських трав. Залишаємо начинку остигати. 3) Готуємо заливку, для чого з\'єднуємо яйця з вершками, солимо і збиваємо їх. 4) Дістаємо з холодильника тісто, трохи розкачуємо його і покласти у форму для запікання з високими бортиками або сковороду. Формуємо пиріг, відправляємо туди овочі, посипаємо їх сухими прованськими травами і виливаємо заливку. 5) Поміщаємо в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів. Приємного апетиту!



Категория: Новости