Овочі на грилі
Опубликованно 28.07.2018 04:09
Приготування:
Крок 1.
Готуємо маринад: змішати в мисці оливкова олія, бальзамічний оцет, вустерський соус, мелений перець, часник сушений, сушений орегано сушений чебрець, сіль і цукор. Крок 2.
Очистити і нарізати цибулю кільцями шириною 0,6 — 0,8 мм, шари не розбороняти і постаратися зберегти їх цілісність для правильної піджарки на грилі. Крок 3.
Баклажан і цукіні нарізати кільцями або півкільцями завширшки 4-6 мм. Крок 4.
Солодкий перець нарізати пластинами, видалити насіння і внутрішні перегородки. КРОК 5.
Овочі залити соусом, ретельно перемішати. Додати нарізану цибулю і акуратно змастити маринадом. Овочі залишити на 10 хвилин. КРОК 6.
Розігріти сковороду-гриль і на середньому вогні смажити підготовлені овочі і помідори черрі по 3-5 хвилин з кожного боку до готовності. Правильно приготовані овочі на грилі повинні залишитися злегка сирими. Якщо ви готуєте овочі на відкритому вогнищі, простежте, щоб температура залишалася помірною і овочі не підгоряли. КРОК 7.
Подавати овочі можна зі сметаною або часниковим соусом. Приємного апетиту!
Категория: Новости