Рулетики з баклажанів "Тещин язик" з сиром


Опубликованно 29.07.2018 20:03

Рулетики з баклажанів

Приготування:

Баклажани миємо, обрізаємо краю. Розрізаємо уздовж на скибочки товщиною не більше 0,5 див. Пересипаємо сіллю і залишаємо на 20-30 хвилин, щоб вийшла гіркота. Обсмажуємо баклажани з двох сторін на невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору. Викладаємо на серветку, щоб прибрати надлишки масла. Готуємо начинку для баклажанових рулетиків. У миску кришимо сир. Подрібнюємо зелень і видавлюємо часник, додаємо до сиру. Додаємо сметану і солимо, все перемішуємо. Помідори розрізаємо на шматочки. (У соковитих помідорів видаляємо частину з насінням.) На кожну скибочку баклажана викладаємо 1,5 чайної ложки сирної начинки і рівномірно розподіляємо. На один край кладемо шматочок помідора. Скибочки баклажанів з сиром і помідорами звертаємо рулетиками Рулетики з баклажанів з сиром викладаємо на блюдо і прикрашаємо зеленню.



Категория: Новости