Свинина, запечена шматочками
Опубликованно 29.07.2018 20:03
Хороші шматочки м\'яса будуть гарні, як їх не готуй, навіть якщо просто згасити всі з мінімумом спецій. Але якщо докласти трохи фантазії, то вийде щось просте і неймовірно апетитний у теж час. Свинина, запечена шматочками, готується в духовці, бо виходить одночасно ніжної і підсмаженою. Інгредієнти: Свиняча вирізка 1,2 кілограма Цибуля 2 штуки Бульйон приблизно 1 склянка Лист лавровий 2 штуки Сіль за смаком Перець за смаком Паприка мелена за смаком Часник гранульований за смаком Майоран за смаком Масло рослинне по смаку
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Фольга, деко для запікання, ніж, молоток для м\'яса. Приготування: Крок 1: готуємо свинину.
Свинина повинна бути охолодженою, заморожену розморожуйте поступово. Спершу переклавши з морозилки в холодильник, а потім і при кімнатній температурі.
Наріжте м\'ясо тонкими шматочками і злегка відбийте їх молоточком з обох сторін.Посипте сіллю, паприкою, перцем і майораном. Розітріть спеції до м\'яса. Крок 2: нарізаємо цибулю.
Цибулю дуже дрібно наріжте на кубики. Можна використовувати і сушений гранульований, замість свіжого. Крок 3: запікаємо свинину.
Перекладіть м\'ясо у форму, змащену рослинним маслом. Зверху налийте бульйон, додайте цибулю, лаврове листя і ще зверху трохи олії. Закрийте фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.Через пів години видаліть фольгу і продовжуйте запікати свинину до тих пір, поки вона не стане м\'якою і не підрум\'яниться зверху. На це може піти як 20, так і 30 хвилин, тому стежте. Крок 4: подаємо свинину, запечену шматочками.
Запечену свинину подавайте гарячою. Прикрасьте свіжою зеленню і овочами. Виходить дуже смачне і соковите м\'ясо.Приємного апетиту!
Категория: Новости