Сезонний пиріг "Бери і роби" - його смак і ніжність підкорить вас!


Опубликованно 30.07.2018 12:24

Сезонний пиріг

Рецепт цього чудового пирога точно оселиться у вашій кулінарній книзі, як це і сталося зі мною. На мій погляд – це один з кращих літніх пирогів. Подавати такий пиріг рекомендую охолодженим, в ньому ідеально поєднується сирна начинка з кисло-солодкими ароматними ягодами, що в літній спекотний день є справжніми ласощами. Інгредієнти: Борошно 200 г Цукор 200 г Вершкове масло 150 г Розпушувач 1 ч. л. (з гіркою) Яйця 3 шт. Сир 500 г Сметана 100 г Ягоди 200 г

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар: Приготування:

Кроки приготування: 1. Готуємо тісто: борошно додаємо розпушувач і натираємо вершкове масло на тертці (постійно занурюючи його в борошно), цукор (100 г) і руками перетираємо суміш на крихту, потім додаємо одне яйце. Замішуємо тісто. 2. Тісто покласти в пакет і відправляємо в холодильник на 30 хвилин. 3. Готуємо начинку: сир, цукор, що залишився, сметану і яйця збиваємо міксером до однорідності. 4. В рознімної формі розподіляємо тісто, формуючи бортики. 5. Рівномірно розподіляємо начинку і викладаємо зверху ягоди. 6. Відправляємо в духовку на температуру 180 градусів на 40 хвилин. Приємного апетиту!



Категория: Новости