Свинина зі шпинатом і вершками
Опубликованно 31.07.2018 14:24
Свинина зі шпинатом і вершками — це прекрасне блюдо. Смачний соус зі свіжим і корисним шпинатом у вершках чудово доповнює обсмажене м\'ясо. Відмінне рішення для сімейної вечері. Інгредієнти: М\'ясна вирізка 1 шматок Шпинат свіжий 200 грам Масло рослинне для смаження Сіль за смаком Перець за смаком Часник 2 зубчики Вершки 0,5 склянки Масло вершкове 1 ложка
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
сковорода, вершки, лопатка, молоток для м\'яса Приготування: Крок 1: нарізаємо м\'ясо.
М\'ясо наріжте шматочками розміром 1,5-2 сантиметри.
Злегка відбийте м\'ясо молоточком і поперчіть, посоліть зі всіх сторін. Крок 2: смажимо м\'ясо.
Розігрійте на сковороді рослинне масло і на середньому вогнем обсмажте м\'ясо до готовності, періодично перевертаючи. Смажте по 2-3 хвилини з кожного боку, потім зніміть з вогню, накрийте кришкою, щоб не охолонули, і приступайте до приготування соусу. Крок 3: готуємо соус.
Промийте шпинат, обсушіть і наріжте його смужками.
Розтопіть в сковороді вершкове масло, додайте пропущений через прес часник, а потім і шпинат. Смажте, поки листя не втратять обсяг, потім влийте вершки і тушкуйте все разом з протягом 3 хвилин.Додайте в кінці сіль і перець. Крок 4: подаємо свинину зі шпинатом і вершками.
Додайте приготовану свинину в соус з вершків зі шпинатом, перемішайте і подавайте до столу гарячим. В якості гарніру однаково добре підійде пюре, рис або макарони.Приємного апетиту!
Категория: Новости