Літній салат з полуницею
Опубликованно 03.08.2018 06:39
Кажуть, що справжнє літо настає тоді, коли поспіває суниця. Апетитні соковиті, солодкі ягоди, що може бути бажанішим в спекотний сонячний день. Ми пропонуємо вам відео рецепт дуже смачного й оригінального річного салату з полуницею. Для його приготування потрібно всього лише 15-20 хвилин, соковиті листя будь-якого салату, сир Фета, горіхи, і звичайно ягоди полуниці. Але головний секрет цієї страви полягає в спеціальному соусі-крем, який додасть цій страві неповторний вишуканий смак, і приготований літній салат з полуницею стане для вас новим кулінарним відкриттям. Інгредієнти: Основні: Листя салату (на ваш смак) 200 г Полуниця 250 г Сир фета 200 г Горіхи фундук або інші 50 г Соус: Олія рослинна 250 мл Мед 1 ч. л. Бальзамічний оцет 2 ст. л. Гірчиця діжонська 1 ч. л. Цукор коричневий 2 ст. л. Часник тертий 2 ч. л. Оцет винний червоний-2 ст. л.
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
миска, ніж Приготування:
Крок 1.
Готуємо соус: у миску налити 250 мл рослинного масла, додати мед, бальзамічний оцет, діжонську гірчицю, коричневий цукор, тертий часник і винний оцет, все добре збити віночком протягом 1 хвилини, соус повинен загуснути. Крок 2.
Горіхи подрібнити у блендері. Крок 3.
Кожну ягоду полуниці розрізати на чотири частини. Крок 4.
Сир фета нарізати дрібними кубиками. Крок 5.
У велику миску викласти листя салату, зверху покласти половину полуниці, половину сиру і половину горіхів. Крок 6.
Підняти миску і кілька разів струснути, щоб перемішати всі інгредієнти і не пом\'яти салат. Крок 7.
Зверху викласти решту полуницю, сир і горіхи. Викласти салат в порційні тарілки і полити приготованим соусом. Приємного апетиту!
Категория: Новости