Джем з малини
Опубликованно 05.08.2018 03:18
Приготування: Крок 1: моєму малину.
Опустіть малину в тазик з водою і нехай полежить там протягом години, потім відкиньте ягоди на друшляк, дати стекти зайвої рідини. Крок 2: готуємо сироп.
Змішайте в каструлі воду і цукор і варіть, постійно помішуючи, поки цукор не розчиниться, потім кип\'ятіть сироп протягом 12-15 хвилин. Крок 3: варимо джем з малини.
Додайте в сироп малину і продовжуйте варити, ложкою давлячи злегка ягоди. Зніміть піну.
Варіть джем протягом 15 хвилин після закипання вже з ягодами. Потім зніміть з вогню і дайте відпочити 5 хвилин.Розкладіть готовий джем на чисті банки, закрийте їх кришками, переверніть, поставте догори дном і, загорнувши в ковдру або плед, дайте повністю охолонути.З даної кількості вийшло 4 банки по 200 мілілітрів і трохи залишилося для миттєвої дегустації. Крок 4: подаємо джем з малини.
Смачний джем виходить з малини, а який ароматний! Та ви й самі, напевно, знаєте, бо приготуйте обов\'язково.Приємного апетиту!
Категория: Новости