Пончики


Опубликованно 12.08.2018 23:18

Пончики

Як приготувати пончики? Класичні американські пончики донат, на сніданок, обід або вечерю, давно стали частиною американської культури. Їх вміють готувати в кожній американській родині і існує безліч рецептів їх оформлення — цукрова пудра, шоколад, кольорова глазур, фігурні присипки в поєднанні з самими різними начинками з джемів, збитих вершків і особливих кремів. Пончики завжди виходять рум\'яними і дуже апетитними. І всякий раз, коли є можливість спробувати такий апетитний пончик, відмовити собі в задоволенні практично неможливо. Приготуйте такі пончики за класичним рецептом і порадуйте своїх близьких і коханих. Інгредієнти: Борошно пшеничне 600 г Молоко 3,2% 250 мл Дріжджі 11 г Яйця 2 шт. Цукор 80 г Сіль ? ч. ложки Ваніль ? ч. ложки Масло вершкове 60 г Олія рослинна 1 л. Вершки 20% 8 ст. ложок Білий шоколад 200 г Чорний шоколад-100 г Барвник харчової ? ч. ложки Вода 1 ч. ложка Посипання кондитерські 5 г

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

миска, сковорода, дошка Приготування:

Крок 1.

У просіяне борошно додати сіль, дріжджі, ваніль, цукор і перемішати. Крок 2.

Додати 2 збитих яйця, розтоплене вершкове масло і тепле молоко, замісити однорідне тісто. Крок 3.

Поставити тісто в тепле місце на 1 годину, закрити миску вологим рушником або харчовою плівкою, тісто має піднятися. Крок 4.

Готове тісто обім\'яти, розділити на 2 частини і розкачати з кожної частини коло товщиною 1 див. Крок 5.

Взяти кондитерське кільце або стакан діаметром 8-9 см і вирізати круги. Крок 6.

В центрі кожного кола вирізати коло діаметром 2 см і видалити зайве тісто.Залишити підготовлені пончики на 15 хвилин на дошці, тісто має піднятися. Крок 7.

Розігріти 1 літр масла в сковороді, покласти маленький шматочок тіста, якщо навколо тесту утворюються бульбашки, значить масло розігрілося. Покласти пончики в масло, зменшити вогонь і смажити на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Готові пончики дістати з олії і покласти на серветку, щоб прибрати надлишки масла. Дати пампушків повністю охолонути. Крок 8.

Робимо глазур: 100 г білого шоколаду, додаємо 2 ст. ложки гарячих вершків перемішуємо, топимо шоколад з вершками на водяній бані, постійно помішуючи чи можна розтопити в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд за три прийоми, кожні 10 секунд діставайте з мікрохвильової печі і добре перемішайте. Якщо шоколад буде густим, додайте ще трохи вершків. Крок 9.

Остиглий пончик мачає в розтоплений шоколад, зверху посипаємо кондитерської посипкою. Крок 10.

Щоб приготувати кольорову глазур, додаємо харчовий барвник розведений 1 ч. л. води, добре перемішуємо, якщо в барвнику залишилися маленькі грудочки, процідіть барвник через дрібне сито і додайте його у розтоплену глазур з білого шоколаду, добре перемішайте. Крок 11.

Готові пончики мачає в кольорову глазур і зверху посипаємо кондитерської посипкою. Крок 12.

Для шоколадної глазурі в темний шоколад, додаємо 4 ст. ложки вершків і приготуємо таким же чином, що і глазур з білого шоколаду, якщо глазур здасться вам густий, додайте трохи вершків. Пончики мачає в глазурі і даємо застигнути 10 хвилин, за бажанням можна нанести малюнок із білого шоколаду. або посипати шоколадною крихтою. Готові Пончики. Приємного апетиту!



Категория: Новости