Мариновані огірки
Опубликованно 13.08.2018 14:39
Приготування:
Промийте огірки кілька разів водою. Просто наберіть тазик, прополощіть у ньому овочі і так пару-трійку раз, змив навіть дрібну бруд.
На дно підготовлений банок покладіть нарізаний зубчик часнику, шматочок цибулі, часточку морквини, свіжий кріп, щіпку насіння гірчиці і шматочок хрону.Щільно укладіть в банки промиті огірки.
Приготуйте маринад, вскипятив воду з цукром, сіллю, лавровими листками і оцтом. Гарячий маринад акуратно розлийте в банки.
Пастеризувати банки з огірками можна відразу, а можна на наступний день, все залежить від того, наскільки кислі огірки ви хочете отримати, ви можете дати побродити їм деньок, а можете загорнути відразу.Пастеризують або в духовці, або в каструлі з киплячою водою (не забудьте покласти на дно рушник) протягом 10 хвилин (півлітрові банки).
Мариновані огірки прекрасні! Це відмінна закуска, додаток для гарніру і інгредієнт для салату.Приємного апетиту!
Категория: Новости