Бабка з вишнями. Обов\'язково приготуйте цю сезонну випічку!
Опубликованно 14.08.2018 14:12
Бабка з вишнями – це смачна, соковита, випічка з сезонною ягодою – вишнею. Готується вишнева бабця дуже просто, всього за кілька дій, а виходить дуже ароматною, соковитою і смачною, гідною навіть святкового столу. Впевнена, що її насичений вишневий смак здивує та порадує вас і ваших близьких. Обов\'язково спробуйте! Інгредієнти: Вишня (або черешня) 500 г Борошно 150 г Вершкове масло 100 г Цукор 150 г Яйця 4 шт. Ванілін 1 трісок. Цукрова пудра 2 ст. л. Панірувальні сухарі 2 ст. л.
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар: Приготування:
Кроки приготування:
1. Готуємо тісто: збиваємо яйця з цукром і маслом до однорідності і додаємо борошно, замішуючи тісто.
2. До тесту додаємо вишні без кісточок і зайвої рідини, перемішуємо.
3. Форму для випічки посипаємо панірувальними сухарями, викладаємо вишневу масу і ставимо випікатися на 30-35 хв. при температурі 180-190 градусів.
4. Готову бабку посипаємо цукровою пудрою.
Всі подробиці та процеси приготування рецепту, а також калорійність та час приготування, можна подивитися в дуже коротенькому відео нижче!
Приємного апетиту!
Категория: Новости