Гаспачо
Опубликованно 20.08.2018 21:51
Знавці кулінарії стверджують, що знаменитий холодний суп гаспачо, родом з Андалусії, це в Іспанії. У спекотні літні дні, коли хочеться лише сидіти в тіні, мріючи про прохолоді, відмовитися від холодного, апетитного гаспачо неможливо. Помідори та солодкий перець, свіжий огірок і листя базиліка, приправлені оливковою олією і спеціями, створюють неповторні смак гаспачо. Приготувати такий холодний суп не становить особливих труднощів, але того, хто приготував гаспачо називають шанобливо Гаспачеро і тільки йому довіряють розлити готовий ароматний гаспачо, задоволення від якого гарантовано. Інгредієнти: Перець солодкий 2 шт. Цибуля ріпчаста 35 г Часник 6 р Помідори 500 г Огірок 100 г Хліб білий 70 г Вода холодна 250 мл Сіль 1 ч. л. Перець чорний 1/2 ч. л. Оцет винний 1 ст. л. (можна замінити звичайним 6 % оцтом) Оливкова олія 3 ст. л. Кумін сухий 1/2 ч. л. Лід 4 кубика Базилік листя 10 г
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Блендер Приготування:
Крок 1.
Всі інгредієнти подрібнити і добре збити в блендері. Крок 2.
Перед подачею, в тарілці посипати зверху дрібно нарізаним огірком, солодким перцем, листям базиліка і білими сухариками. Додати оливкову олію.Приємного апетиту!
Категория: Новости