Полунично-бананове морозиво
Опубликованно 22.08.2018 09:45
В сезон врожаю полуниці пропоную рецепт смачного, натурального полунично-бананового морозива. Інгредієнти: Полуниця 200 грам Банан 2 шт Йогурт 300 грам Мед 2 ст. л.
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
пластиковий контейнер або форми для морозива Приготування:
Полуницю почистити, помити і обсушити. Банани очистити і порізати кільцями. Полуницю і банани з допомогою блендера перетворити в однорідну масу. Додати в полунично-бананове пюре йогурт, мед і продовжувати збивати до бульбашок.Перелити майбутнє морозиво в контейнер, поставити в холодильник і щогодини (3 рази), діставати морозиво і ретельно перемішувати для збагачення його киснем, легкості і легкості. Залишити морозиво в морозилці мінімум на 4 години (краще на ніч). Полунично-бананове морозиво готове! Подавати, прикрасивши фруктами або шоколадом.Приємного апетиту!
Категория: Новости