Курячий суп з локшиною


Опубликованно 28.08.2018 04:09

Курячий суп з локшиною

Курячий суп готують на всіх континентах. Існує безліч рецептів, способів приготування, кулінарних секретів, але запорука успіху — правильно зварений курячий бульйон. Незважаючи на те, що курка готується швидко, для цього курячого бульйону необхідно, насамперед, час, а ще, хороша вода, морква, цибуля, селера, і слабкий вогонь. І поки вариться бульйон, ви зможете приготувати популярну домашню яєчну локшину, яка в поєднанні з ароматним, наваристим курячим бульйоном перетвориться в знаменитий курячий суп з неповторним ніжним смаком, а ще у вас з\'явиться відмінний привід зібратися всією родиною за обіднім столом і покуштувати цей смачний курячий суп з домашньою локшиною, який завжди виходить ароматним, легким і дуже апетитним. Інгредієнти: Основні Курка 800 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Морква 2 шт. Селера черешкова 2 шт. Сіль за смаком за смаком Перець чорний горошком 10 шт Перець чорний мелений 0,5 ч. ложки Лавровий лист 2 шт. Вода 2,5 літра Для тіста Яєчні жовтки 6 шт. Яйце 1 шт. Борошно 250 г Сіль 1/2 ч. ложки Вода-2 ст. ложки

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

каструля, дошка, качалка Приготування:

Крок 1.

У каструлю покласти курку, цибулину, одну моркву, селеру і залити водою, довести до кипіння, зняти піну, яка утворилася. Зменшити вогонь на слабкий і варити 1,5 години з закритою кришкою. Крок 2.

Готуємо локшину: 6 яєчних жовтків, 1 яйце, збити віночком, додавши в них сіль і воду. Крок 3.

Отриману яєчну суміш вилити у просіяне борошно і замісити тісто. Крок 4.

Тісто перекласти на дошку і вимішувати 8-10 хвилин до однорідного стану, тісто повинно вийти гладким. Крок 5.

Тісто накрити плівкою і дати постояти 30 хвилин. Крок 6.

Тісто розділити на три частини і розкачати їх в дуже тонкі пласти. Отримані пласти припылить борошном і скачати в нещільну трубочку. Нарізати гострим ножем тонку локшину, намагаючись не тиснути на тісто. Розібрати і розкласти локшину на дошці і залишити підсохнути на 20-30 хвилин. Крок 7.

Одну цибулину і одну моркву дрібно нарізати. Крок 8.

З бульйону дістати овочі. М\'ясо відокремити від кісток. Крок 9.

У бульйон покласти нарізану моркву, цибулю, додати лавровий лист, перець горошком, сіль за смаком і варити на слабкому вогні 10 хвилин. Крок 10.

У бульйон покласти локшину, довести до кипіння і варити 3 хвилини. Додати м\'ясо курки і подавати до столу, посипавши зеленню і зеленим луком.Приємного апетиту!



Категория: Новости