Персики в сиропі
Опубликованно 06.09.2018 21:23
Приготування: Крок 1: готуємо персики.
Персики розріжте навпіл і вийміть кісточки.
Добре промийте кілька разів очищені персики. Після просушіть їх, і дайте стекти зайвої рідини. Крок 2: заливаємо персики сиропом.
Обшпарте банки пором і покладіть в них щільно половинки персиків.У каструлі закип\'ятіть воду, розчиніть в ній цукор і добре перемішайте. Додайте лимонний сік в процесі.Гарячим сиропом залийте персики в банках. Крок 3: пастеризуем банки.
Покладіть на дно великої каструлі рушник, складіть накриті кришками банки і залийте їх водою за плечі, поставте каструлю з банками і водою на плиту і почекайте, поки вода закипить. Кип\'ятіть протягом 10 хвилин.Дістаньте банки з каструлі, щільно закрийте кришки і переверніть догори ногами. Дайте охолонути. Крок 4: подаємо персики в сиропі.
Зберігайте персики в підвалі або в холодильнику, щоб вони пролежали довше. Такі фрукти можна подавати з морозивом, додавати у випічку і є просто так.Приємного апетиту!
Категория: Новости