Басма. Овочеве рагу з м\'ясом
Опубликованно 07.09.2018 11:42
Приготування:
Крок 1.
Нарізати кабачок і баклажан кружечками, цибулю півкільцями, петрушку, кінзу і базилік дрібно нарізати, помідори розрізати на чотири частини. Солодкий перець нарізати великими брусочками. Крок 2.
Нарізати курдючне сало тонкими пластинами, м\'ясо невеликими шматочками. Крок 3.
Зняти з капусти 5-6 верхніх листів, решту нарізати великою соломкою. Крок 4.
Поставити казан на середній вогонь, на дно казана викласти шар сала, зверху укласти шар м\'яса і посипати 1-2 пучечками солі. Зверху викласти шар цибулі, помідорів, кабачок і баклажан, додати 1-2 щіпки солі і 1/3 від необхідної кількості — паприки, коріандру, зіри. Часник покласти цілком. Крок 5.
Зверху викласти залишився м\'ясо, нашатковану капусту, картоплю, свіжий базилік, петрушку, кінзу, солодкий перець і посипати рештою спеціями. Крок 6.
Зверху накрити капустяними листами. Крок 7.
Тушкувати 2,5 години з закритою кришкою на середньому вогні до готовності м\'яса не перемішуючи. Крок 8.
По готовності видалити капустяні листи і посипати кінзою. Басма готова. Приємного апетиту!
Категория: Новости