Смажена свинина на грилі
Опубликованно 10.09.2018 04:41
Влітку м\'ясо на грилі — традиційний привід зібратися і виїхати на природу. Зазвичай готуються шашлики, але ж великі апетитні шматочки м\'яса, запечені на решітці, виходять соковитою. Обов\'язково спробуйте смажену на грилі свинину. Інгредієнти: Свинина 8 шматочків Олія оливкова 50 мілілітрів Сіль за смаком Перець за смаком Чебрець за смаком Паприка солодка на смак
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Гриль, тарілка Приготування: Крок 1: маринуємо м\'ясо.
М\'ясо потрібно підготувати заздалегідь. Складіть його в миску, посипаючи кожен шматочок перцем, сіллю, паприкою і чебрецем. Полийте все потім маслом і добре перемішайте.
Накрийте тарілку з м\'ясом плівкою і відправте маринуватися в холодильник приблизно на 1 годину. Крок 2: смажимо свинину на грилі.
Смажте свинину на решітці. Вугілля під м\'ясом горіти не повинні. Викладіть шматочки свинини і готуйте, періодично перевертаючи.
Довго тримати не треба, стежте, щоб м\'ясо всередині зберегло свою соковитість і не пересушивалось.
Добре пожаренная свинина рум\'яна зовні і соковита, світла всередині. Крок 3: подаємо смажену на грилі свинину.
Перед подачею свинині потрібно відпочити трохи, щоб ніхто не обпікся. До речі, одночасно з м\'ясом можна посмажити скибочки кабачків, перцю і баклажанів, тільки обов\'язково змастіть овочі спеціями.Приємного апетиту!
Категория: Новости