Печиво з яблуками та корицею
Опубликованно 11.09.2018 14:17
Приготування: Крок 1: замішуємо тісто.
Просійте борошно, додайте до неї вершкове масло і ножем рубайте тісто, змішуючи інгредієнти. Заважайте швидко, щоб не нагріти масло. Додайте цукор, сіль, знову порубаєте трохи, а потім додайте яєчні жовтки і столову ложку молока.В кінці недовго місіть тісто руками, скатав його спершу в кулю, а потім розім\'явши до коржі товщиною 4 см. Загорніть у фольгу і відправте в холодильник на 1 годину. Крок 2: формуємо печиво.
Охолоджене тісто розкачайте в тонкий пласт (не забудьте стіл присипати борошном) і наріжте його на квадратики або на трикутники (дивлячись яка форма печива вам подобається більше). Товщина тесту близько 0,5 см.Очистіть яблуко від шкірки і наріжте його невеликими шматочками, викладіть по часточці в кожен трикутник і загорніть тісто уголочками всередину. Посипте зверху цукром. Крок 3: запікаємо печиво з яблуками і корицею.
Печиво перекладіть на пергамент і деко, а після запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20 хвилин. Після приготування печива треба дати охолонути до кімнатної температури. Крок 4: подаємо печиво з яблуками і корицею.
Печиво виходить дуже смачне, ви, до речі кажучи, можете використовувати не тільки яблука, але й банани, шоколад, джем, але з яблуками, на мій погляд, краще всього.Приємного апетиту!
Категория: Новости