Свинина в йогурті


Опубликованно 15.09.2018 07:40

Свинина в йогурті

Приготування: Крок 1: готуємо йогуртову заливку.

Шматочки свинини з обох сторін наколіть виделкою, залишивши неглибокі дірочки.Йогурт приправте сіллю і перцем, добре перемішайте, потім додайте кетчуп і знову ретельно перемішайте. Крок 2: запікаємо свинину в йогурті.

Форму для запікання змастіть рослинною олією і викладіть шматочки свинини в один ряд. Якщо не всі відразу увійшли, не страшно. Викладіть стільки, скільки увійшло, і змастіть м\'ясо приблизно половиною суміші йогурту і кетчупу. Укладіть зверху те, що не ввійшло в перший шар, і знову промажте соусом.Накрийте форму фольгою.Запікайте свинину при 180 градусах протягом, приблизно, 2-х годин. Крок 3: подаємо свинину в йогурті.

Свинину, запечену в йогурті подавайте гарячою, обов\'язково з гарніром з рису або картоплі і з салатом зі свіжих овочів.Приємного апетиту!



Категория: Новости