Домашня локшина шпинатна
Опубликованно 17.09.2018 07:42
Приготування:
Крок 1.
Подрібнити за допомогою блендера шпинат, додавши яйце і сіль. Додаємо по трохи борошно і вимішуємо пружне тісто. Розкачуємо його в тонкий пласт, посипаючи борошном. Далі тісто розрізаємо як вам подобається. Зазвичай я розрізаю на смужки шириною 5-7 див. Кожну смужку добре посипаємо борошном. Складаємо смужки один на одного і нарізаємо. Тут знову на ваш вибір нарізка. Зазвичай я нарізаю дуже тоненько, але тут вирішив поекспериментувати і нарізав локшину широкою. Приблизно по 8-10 мм. Викладаємо локшину на папір і залишаємо щоб підсохла. Ідеально залишити на добу. Тут я залишив на 4 години. Крок 2.
Відварити локшину в підсоленій воді до готовності. Приємного апетиту.
Категория: Новости