Дуже смачні хрусткі сухарики з білого хліба (до супу, під пиво, салат)


Опубликованно 17.09.2018 07:42

Дуже смачні хрусткі сухарики з білого хліба (до супу, під пиво, салат)

Приготовлені сухарики за цим рецептом виходять ароматними, дуже смачними і хрусткими, а найголовніше вони абсолютно натуральні, без шкідливих добавок. Можна подати до супу, приготувати з ними якийсь салат, підійдуть вони і під пиво. Інгредієнти: Хліб свіжий білий 400 г Суміш італійських трав 1 ч. л. Масло рослинне 3 ст. л. Часник 2 зубки Сіль 1 ч. ложка без верху

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

духовка, ніж, дошка, Приготування:

Отже, хліб ріжемо кубиками не більше 2 див. В окремій ємності змішуємо олію, італійські трави, пропущений через прес часник, сіль. Складаємо шматочки хліба в целофановий пакет. Вливаємо в пакет підготовлену суміш і починаємо його струшувати до повного розподілу пряної маси по хлібу. Викладаємо половину оброблених шматочків хліба на вистелений пергаментним папером деко і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Хліб періодично помішуємо, і сушимо протягом 15-17 хвилин до потрібної міри хрусткості.



Категория: Новости