Кабачкова ікра на зиму
Опубликованно 19.09.2018 09:08
Приготування:
Нарізаємо наші кабачки для м\'ясорубки.
Проганяємо через велику решітку часник і кабачки у велику каструлю.
Наливаємо томатний соус по вашому смаку.
Додаємо майонез, цукор, сіль, оцет.
Нашу гримучу суміш добре перемішуємо.
І відправляємо на розігріту плиту, варимо 3 години при цьому дивимося щоб не підгоріло.
Готову кабачкову ікру розливаємо в стерильні банки, закатуємо кришками, вкриваємо пледом або ковдрою на добу двоє. Чим довше будуть остигати тим краще. Охолоджені банки відправляємо в льох або холодильник.
Начебто все написали. Ікра з кабачків просто очманіти з майонезом смак не передати треба побувати. Поради до рецепту:
– Посуд вся повинна бути добре промити і простерилизована! Банки стерилізуємо в духовці при 100 градусах 30 хвилин. Ополоники і кришки обдаємо окропом.
Категория: Новости