Кабачкова ікра на зиму


Опубликованно 19.09.2018 09:08

Кабачкова ікра на зиму

Приготування:

Нарізаємо наші кабачки для м\'ясорубки.

Проганяємо через велику решітку часник і кабачки у велику каструлю.

Наливаємо томатний соус по вашому смаку.

Додаємо майонез, цукор, сіль, оцет.

Нашу гримучу суміш добре перемішуємо.

І відправляємо на розігріту плиту, варимо 3 години при цьому дивимося щоб не підгоріло.

Готову кабачкову ікру розливаємо в стерильні банки, закатуємо кришками, вкриваємо пледом або ковдрою на добу двоє. Чим довше будуть остигати тим краще. Охолоджені банки відправляємо в льох або холодильник.

Начебто все написали. Ікра з кабачків просто очманіти з майонезом смак не передати треба побувати. Поради до рецепту:

– Посуд вся повинна бути добре промити і простерилизована! Банки стерилізуємо в духовці при 100 градусах 30 хвилин. Ополоники і кришки обдаємо окропом.



Категория: Новости