Найсмачніше сало
Опубликованно 19.09.2018 09:08
Приготування:
Нарізати сало на смужки шириною приблизно 5-7 див. В казан (каструлю), додати 200 грам кам\'яної солі (не йодованої), перець горошком, лавровий лист, суміш прованських трав і гострий мелений перець. Так само додати головку часнику. Додати багато цибулиння. Попередньо я промив її під проточною водою. Поверх лушпиння викладаємо сало. Обов\'язково шкіркою вниз. Заливаємо холодною водою. Ставимо гніт (у мене тарілка і банку з водою) і відправляємо на плиту на сильний вогонь. Після закипання води, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо сало 10 хвилин. Після закінчення часу, вимикаємо плиту, прибираємо банку і накриваємо кришкою. Залишаємо при кімнатній температурі на 12 годин. Дістаємо сало і кожен шматочок промокнути паперовими рушниками, щоб прибрати зайву вологу. Я таке сало зберігаю в морозильній камері, тому кожен шматочок загортаю в харчову плівку. А є таке смачне сало можна відразу. Приємного апетиту. Спасибі.
Категория: Новости