Морозиво з червоної смородини і йогурту
Опубликованно 21.09.2018 02:14
Приготування: Крок 1: подрібнюємо ягоди.
Червону смородину очистіть, переберіть і промийте, подрібніть міксером, щоб вийшов ягідний мус. Крок 2: змішуємо ягоди з йогуртом.
Додайте до ягодному мусу натуральний йогурт і дуже ретельно перемішайте, поки маса не стане однорідною.
Поступово, маленькими порціями додайте цукрову пудру, добре розмішуйте кожен раз. Скільки потрібно цукру, думайте самі, орієнтуючись на свій особистий смак. Крок 3: заморожуємо.
Розкладіть ягідно-йогуртову масу у формочки, закрийте і відправте в морозилку до повного замерзання. Зазвичай на це йде від 4 годин. Крок 4: подаємо морозиво з червоної смородини і йогурту.
Морозиво з червоної смородини і йогурту подавайте на десерт, як звичайне морозиво. Смачно й освіжає.Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– Якщо немає спеціальних формочок, використовуйте звичайні пластикові стаканчики та дерев\'яні палички.
Категория: Новости