Солоний перець на зиму
Опубликованно 22.09.2018 05:47
Приготування: Крок 1: нарізаємо перець.
Вимийте перці і видаліть хвостики і насіння з білястими стінками. Добре помийте перці і розріжте їх на великі скибочки. Крок 2: викладаємо приправи в банку.
На дно банки покладіть всю зелень, крупно нарізані зубчики часнику і шматочки хрону. Крок 3: заливаємо перець розсолом.
Поверх зелені, хріну і часнику покладіть скибочки перців щільно один до одного.У каструлі закип\'ятіть воду з сіллю. Перемішайте і прокип\'ятіть пару хвилин.
Залийте перці гарячим розсолом, добре закрутіть банки переверніть їх вниз кришкою. Укутайте і нехай остигають до кімнатної температури. Потім приберіть банки на зберігання в темне і прохолодне місце. Крок 4: подаємо солоний на зиму перець.
Засолений на зиму перець подавайте в якості закуски або як доповнення до гарніру, а можна додавати його в бутерброди. Дуже смачно.Приємного апетиту!
Категория: Новости