Мусака з баклажанами по-молдавськи
Опубликованно 22.09.2018 05:47
Приготування:
Крок 1.
Телятину нарізати на шматочки і трохи відбити. Баклажани нарізати кружечками і відправити на 10-15 хвилин у воду. Інші овочі нарізати кружечками і півкільцями. Часник нарізати слайсами (можна видавити часникодушилкою). Крок 2.
Деко змастити вершковим маслом і викласти овочі і м\'ясо шарами. Кожні два три шари солимо і перчимо. Поверх останнього шару (баклажани) розподіляємо рівномірно рослинне масло і сметану. Накриваємо деко фольгою. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. Смачна мусака готова. Подати гарячою. Полити соусом, в якому перебували овочі з м\'ясом. Посипати зеленню.
Категория: Новости