Смородинове морозиво з кокосовим молоком
Опубликованно 25.09.2018 13:51
Приготування: Крок 1: готуємо смородину.
Смородину промийте, обсушіть, висипте в сковорідку і змішайте з цукром.
Поставте на повільний вогонь і готуйте, поки ягоди не дадуть сік. Не забувайте перемішувати.
Коли ягоди стануть дуже м\'якими і пустять достатньо соку, зніміть їх з вогню і трохи остудіть, а потім перетріть все через сито, щоб вийшов однорідний мус. Крок 2: змішуємо смородину з сиром і молоком.
Охолодіть кокосове молоко і збийте його міксером, додати маскарпоне і продовжуйте збивати. Потім поступово додайте смородиновий мус, добре розмішуючи міксером кожен раз. Крок 3: заморожуємо.
Молочно-смородиновую масу розкладіть по формах для заморозки, вставте дерев\'яні палички і відправте в морозилку. Почекайте кілька годин, поки маса не заморозиться остаточно. Крок 4: подаємо смородинове морозиво з кокосовим молоком.
Смородинове морозиво — прекрасний десерт для дітей і дорослих. Відмінний літній ласощі.Приємного апетиту!
Категория: Новости